Letar du vandrarhem vid sjö i Småland?

Är du på jakt efter ett vandrarhem vid en sjö i Småland​​? Låt oss föreslå Trollebo Gård. Detta ställe har en lång och anrik historia. Gården gavs som morgongåva 1361 till Katharina Pedersdotter av riddaren Niclas Benedictsson Lejonansikte. Idag fungerar denna plats som boende Vetlanda, för både privatpersoner och företag som vill ha konferens. 

Trollebo Gård finns det en mängd olika boendealternativ, så som enkelrum, dubbelrum, stugor och vandrarhem med självhushåll, så kallat ekoboende. Gården ligger vackert jämte en sjö och erbjuder en mängd aktiviteter i dess närhet. Paddla kanot, fiska, eller besök sevärdheter i närheten. Denna gård är en bra utgångspunkt för att kunna se mer av Småland.

Trollebo Gård​​ i Vetlanda

Trollebo Gård är perfekt för boende Vetlanda. Du kan stanna över för en natt, eller flera. Detta boende är perfekt om du har tänkt att se dig omkring i Småland. I närheten har du till exempel Kivik, Kleva Gruva och Astrid Lindgrens Värld. Det finns även gott om vacker natur, promenadstråk och naturreservat. Dessutom en mängd andra trevliga sevärdheter. 

Passande både för semestrar och konferenser

Detta boende passar för både semestern och för konferensen. Njut av dina omgivningar och passa på att stanna över på detta boende för att ladda dina batterier. Du har flera olika alternativ att välja mellan för din vistelse. Välj det som passar dig bäst. Sedan kan du välja hur länge du vill stanna över. Ju längre du stannar, desto mer tid har du att se allt som finns att se i närheten av denna vackra gård i Småland.